NEURAL RESET THERAPY® VERBETERT OOK SPORTPRESTATIES

Vorige week kwam ik zeer enthousiast van de Advanced training Neural Reset Therapie® (NRT) terug. Lawrence Woods de ontwikkelaar van NRT gaf aan dat met NRT niet alleen pijnklachten, spanningsklachten, doofheid en tintelingen opgelost kunnen worden, maar dat het ook ingezet kan worden om prestaties te verbeteren bij top)sporters. Tja, dat wilde ik natuurlijk even uitproberen!

Gelukkig vond ik een gewillig slachtoffer die tijdens het hardlopen altijd pijntje hier, pijntje daar krijgt en dan met name in heupen, voeten, knieën en enkels. Deze man geeft ook aan korte hamstrings te hebben. Maar na de NRT-resets, die maar een paar minuten in beslag nemen, blijken zijn hamstrings ineens niet meer zo kort, maar lekker soepel. Een half uur later gaat hij hardlopen.

Ik zeg dat ik graag wil weten hoe zijn hardlooprondje is gegaan. Zijn hardlooprondje is 7 kilometer, tussendoor stopt hij vaak vanwege allerlei lichamelijke ongemakken.

Als hij terugkomt laat hij mij weten dat hij zonder pijn èn met gemak 10 kilometer heeft gelopen! Hij heeft zelfs nog een sprintje getrokken aan het eind. (ík kon nog wel langer!’). Hij voelt daarna geen enkele behoefte om rek- en strekoefeningen te doen voor zijn benen. ‘Mijn hele lijf voelt superrelaxt, ik adem zelfs makkelijker!’. Nu voelen zijn benen nog steeds soepel!!

“Opmerkelijk! Ik ben blij verrast 😊 

Ik heb tijdens de training gezien en aan den lijve ondervonden wat mogelijk is met NRT. Ik heb in juni jl. een operatie ondergaan waarbij mijn oor en een deel van mijn kaak open hebben gelegen, waardoor ik in mijn oor geen gevoel meer had en het weefsel eromheen vervelend aanvoelden.

Al na één NRT reset kwam het weefsel rondom mijn oor weer tot leven en na een tweede reset -de volgende dag- is het gevoel terug in een groot deel van mijn oor, inclusief de gehoorgang! In totaal is er hooguit een half uur aan gewerkt, maar het resultaat is verbazingwekkend!!

En het werkt nog steeds door; ondertussen heb ik ook in een deel van mijn oorlel weer gevoel en kan ik weer zonder in de spiegel te hoeven kijken een oorbel indoen, zonder dat ik bang ben mezelf te beschadigen.

Resultaten bij pijnklachten

 

Ondertussen bereik ik met NRT dagelijks resultaten waarvan ik zelf ook sta te kijken.

  • Gisteren nog had ik een client die al tijden naar een manueeltherapeut gaat voor haar rugklachten. Binnen 15 minuten waren 70% van haar klachten verdwenen en haar spieren waren weer soepel. Haar reactie: ‘hoe is het mogelijk dat jij het binnen een kwartier oplost en de manueeltherapeut al maanden bezig is!’

 

  • Een andere dame wiens onderrug vast zat vroeg me haar bindweefsel los te maken. Ik zei dat ik een andere methode had die beter werkt. Ik ben aan de slag gegaan met NRT en al snel was deze dame vrij van rugpijn, waardoor ik nog tijd voor een ontspanningsmassage. He? Hoe kan dat! Je doet bijna niks!

 

  • Een dame met frozen shoulder-achtige klachten heeft al na 10 minuten meer bewegingsvrijheid en minder pijn. ‘Wow, je kan toveren!’

 

  • Een man die al sinds zijn verhuizing last van zijn duim heeft en na één reset geen pijn meer voelt. Hij zegt nooit zoveel, maar verbaasd was hij wel.

Het geheim schuilt wellicht in benaderingswijze van de klacht en de manier van behandelen. Ik kijk namelijk naar het hele lichaam en niet alleen naar de plek waar de pijn zit. Dat betekent dat ik bijvoorbeeld in het geval van rugpijn ook de benen onderzoek en meeneem in de behandeling als dat nodig is. Maar daarover een volgende keer meer.

Contact

Heb jij pijnklachten of wil jij je sportprestaties verbeteren? Stuur dan een PB naar mij via FB of stuur een email naar info@pijnvrijprogramma.nu vermeld dat het om NRT gaat.

 

Klik hier voor meer informatie over NRT (scroll door naar Neural Reset Therapie®) en boeken van losse sessies.

MindBody Coach

Maaike de Waard

Het is MIJN MISSIE om jou met het Pijnvrij Programma de weg te wijzen naar een (nagenoeg) pijnvrij bestaan. Want geloof het of niet, dat ligt wellicht ook voor jou binnen handbereik.

Bel me

(0031) 6 124 725 76

Bezoek mij

C. Hagestraat 2 te Zutphen

Ontwerp: Evites – VA